четвер, 14 лютого 2019 р.

Сьогодні святкує любов!







До Дня Святого Валентина в центральній бібліотеці відбулось Свято кохання "Сьогодні святкує любов!".


На свято завітали студенти 2 курсу медичного училища ім. В. Жуковського (куратор Лариса Слободянюк), щоб дізнатись про почуття, яке поза віком і часом, яке є творчим натхненням багатьох поколінь на різних континентах і яке рано чи пізно приходить до кожного з людей.



Молоді бібліотекарі Ольга Волкунович та Ірина Пашора познайомили юнаків та дівчат з історією виникнення чудового свята кохання - Дня Святого Валентина та запропонували до уваги студентів відеоряд різноманітних презентацій про традиції святкування цього дня у країнах світу.


Учасники заходу мандрували уявним «Трамвайчиком кохання», зупиняючись на «Провулку першої симпатії», «Алеї першого кохання», «Бульварі мрій», «Площі побачення» та «Вулиці очікування», 




знайомлячись на кожній зупинці зі зворушливою історією кохання непересічних людей: художників, фотографів, поетів…



Але справжній «бум» у молоді викликала розважально-ігрова програма за мотивами популярної телевізійної гри «Хто зверху?».



Багато сміху, влучних коментарів та оплесків викликав конкурс «Хто я?», де за питаннями треба було здогадатись, в образі якого кіногероя  представ перед командою її учасник.



Хочеться відмітити, що команди дуже швидко впорались із завданнями, що свідчить про те, що вони добре знають один одного і сучасні телевізійний продукт.



Майже паніка виникла у ведучих, коли з першого жесту конкурсанта команда відгадувала пісню, яку їм презентував їх співгрупник. 


Сучасні українські хіти «Цьомаю» Дзідзьо і Цибульської, «Обніми мене» Святослава Вакарчука, «Плакала» гурту «Казка», «Босая» гурту #2Маши були одразу впізнані та принесли обом командам додаткові бали.



Конкурс «Склади слово», який потребував не тільки швидко відповісти на питання, а й швидко орієнтуватись у просторі, щоб скласти слово, поставивши свою літеру на правильне місце, зрівняв шанси обох команд на перемогу.




Після підбиття підсумків конкурсів та вручення подарунків бібліотекарі презентували книжкову виставку "Хвилюючий світ кохання" 


та запропонували взяти участь у голосуванні в романтичному онлайн-конкурсі від  "Бібліотечного меридіану" під назвою «Коханням скорені серця», обравши найкращу пару ведучих  серед молодших студентів першокурсників медичного училища.




Кожен із учасників покидав бібліотеку в гарному настрої, з яскравою "валентинкою" та цукеркою, яку вони мають відкрити на День Святого Валентина та прочитати святкове побажання.


Немає коментарів:

Дописати коментар