четвер, 10 березня 2011 р.

            Доля жіноча, щасливою будь!

              
"Доля жіноча, щасливою будь!" - під такою назвою пройшло свято  в Гидиримській сільській бібліотеці, на яке були запрошені жінки, які живуть і працюють в рідному селі, молоді матері, які виховують наше майбутнє - дітей.
             Жінка... Скільки в цім слові захоплення, чарівності, любові, поваги і відданості. Ці слова любові і пошани на протязі всього свята слухали матусі з вуст своїх дітей: Кашперської Любові, Осадчої Олени, Галущенко Катерини, Сянської Насті, Саулякової Інни, Цуркана Івана, Смілянського Максима, Полуденного Володимира. З вдячністю, повагою та ніжністю звернулася до своїх коханих дружин і сильна половина - Смілянський Василь та Вишневий Олександр. Гарною літературно-музичною програмою щиро вітали жінок і працівники культури села - завідуюча бібліотекою Трончу Марина Василівна та Смілянська Олеся Вікторівна.

             5 березня в приміщенні Гоноратської сільської бібліотеки з нагоди 8 Березня відбувся вечір-вшанування жінки-трудівниці "Жінка - життя прикраса". На свято були запрошені жінки - ветерани праці, які все життя працювали на колгоспних ланах, фермах, в сільраді, школі, та жінки, які носять почесне звання Мати-героїня.
               За святковим столом запрошені з захопленням прослухали концертну програму за участю хору-ланки села Гонората (керівник Якубовська Г. М.). Гарні, ніжні пісні про маму, про долю жінки тронули душу  гостей. Вони довго аплодували артистам, в багатьох на очах виступили сльозі. Це були  сльози радості, що не забули в селі про таких славних жінок. 
                 На згадку про  вечір сільський голова Бурдейний П. В. вручив невеликі подарунки зі словами вітання зі святом 8 Березня.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар