пʼятниця, 11 березня 2011 р.

Найкращі читачі району визначені!

          11 березня в центральній районній бібліотеці відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Найкращий читач України-2011". Переможцями першого туру, який проходив в сільських бібліотеках Котовщини, стали 29 читачів - учнів 6-7 класів. А виборювати право на звання найкращого приїхали до районної бібліотеки 22 читача з сіл: Гонората, Федорівка, М.Фонтан, Коси, Липецьке, Мардарівка, Куяльник, Дібровка, Вишневе, Станіславка, Новоселівка, Борщі, Олексіївка, Качурівка, Муроване та Ст. Кульна. 
           







Кращих читачів першого туру під дружні оплески вітали учасники бібліотечного семінару. Ставший вже традиційним для цього конкурсу гімн книзі  супроводжував почесне проходження переможців по червоній доріжці та вручення дипломів та пам'ятних сувенірів. 



            


 Виборювали звання найкращого в двух вікових групах окремо. Авторитетне журі з фахівців бібліотечної справи вимогливо оцінювало ретельність ведення читацьких щоденників та власну інтерпретацію улюблених книжок. Неабияку загальну ерудицію показали учасники конкурсу за допомогою цікавих літературних тестів. Приємні враження залишилися у журі і від артистизму та проявленої креативності учасників, які виступали в костюмах літературних героїв, представляли намальовані до книжок плакати, альбоми, читали улюблені вірші та гуморески. 
              
 В ході запеклої боротьби переможцями районного туру конкурсу "Найкращий читач-2011" стали учениця 6 класу села Станіславка Белінська Єлізавета та учень 7 класу села Липецьке Урсул Олександр.

Вітаємо переможців! Сподіваємось, що вони гідно представлять наш район на обласному конкурсі. Бажаємо перемоги!


Немає коментарів:

Дописати коментар