середа, 30 березня 2011 р.

Котовщина в полум'ї війни

                                              До 67 річниці звільнення  Котовщини 
                                                 від німецьких загарбників
Немає  вже в живих тих мужніх бійців, що звільняли  Котовщину, але  вони назавжди залишаться в нашій  пам’яті зразками  мужності  і героїзму.  На  площі 50-річчя Жовтня  височіє пам'ятник воїнам, які полягли в боях за визволення нашого міста і вдячні нащадки  з квітами знову 31 березня  зберуться біля  нього, щоб віддати шану  нашим визволителям.
             Цій славній даті була присвячена година  пам'яті "Подвиг  ваш безсмертний у віках" в краєзнавчому відділі центральної районної бібліотеки. З історичними фактами та цифрами присутніх ознайомила бібліотекар Балабан Н.І. Доповнив розповідь  краєзнавчий матеріал - книжкова викладка "Котовщина в полум'ї війни".
             Детальніше про героїчні події визволення Котовщини від німецько-фашистьских загарбників можна дізнатися зі сторінок книг краєзнавчого відділу центральної районної бібліотеки та на сторінці "Краєзнавчий гід" http://kotovskrcbs.blogspot.com/p/blog-page_11.html

1 коментар:

  1. Дуже цікава та пізнавальна стаття про наш рідний край у роки Великої Вітчизняної війни....(обов'язково звернуся за информацією по цій темі до вашої бібліотеки)))))

    ВідповістиВидалити