четвер, 30 серпня 2012 р.

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РАЙОННОГО ON-LINE КОНКУРСУ «ЧИТАЮЧА КОТОВЩИНА»


ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РАЙОННОГО ON - LINE КОНКУРСУ «ЧИТАЮЧА КОТОВЩИНА» 
В РАМКАХ « ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СВІТЛИН «В ОБ’ЄКТИВІ Я І КНИГА»
   Протягом червня - серпня центральною районною бібліотекою проводився on-line конкурс в рамках Всеукраїнського конкурсу світлин «В об’єктиві я і книга», оголошеного Державною бібліотекою України для юнацтва за інформаційної підтримки  радіо «Ера», Українського радіо, телеканалу «Культура», фірми «Періодика», фотостудії STUDIO F.
Положення про конкурс дивись тут
В популяризації читання книги засобами мистецтва фотографії взяли участь 7 бібліотек  району.
    Тему дитячого та юнацького читання оригінально відобразили в своїх світлинах бібліотечні працівники та читачі сіл Станіславки, Липецького,М-Фонтану, Мурованого, Нестоїти, станції Борщі та центральної районної бібліотеки.
 На фотографіях вдало передано емоційний стан під час читання різних вікових категорій читачів. Знайшлося місце на них і тваринам, і техніці, і чудовим мальовничим краєвидам нашої маленької батьківщини. Дивлячись на фотовиставку хочеться вигукнути: «Читати природно! Не забувайте про книги! Не відмовляйтесь від того, що робить нас щасливими і розумнішими!

Перемогу в районному on-line конкурсі одержали:
     1-е місце  -     робота  " Соняшникове літо" Копиці Дмитра, 17років з села Станіславка.

2-е місце - робота  " І працювала,  і душею відпочивала", або "Читати- це природно" Стопчанської Ольги,21рік,
 с. Нестоїта
3-е місце  - робота"Ніщо так не зближує, як хороша книга", або "В селі літом добре!" Копиці Дмитра, 17років з села Станіславка.

 Всі роботи учасників районного конкурсу були  направлені на другий тур в Одеську обласну бібліотеку для юнацтва імені В.В. Маяковського згідно умовам конкурсу.

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В РАЙОННОМУ ТУРІ І БАЖАЄМО ПЕРЕМОГИ НА ОБЛАСНОМУ ТА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ РІВНІ!








Немає коментарів:

Дописати коментар