вівторок, 17 вересня 2013 р.

"Світ материнства" в сучасній бібліотеці.





12 вересня в рамках "Бібліотечного вересня" в Борщівській бібліотеці-філії № 37 було проведено зустріч-спілкування з молодими мамами. Під час заходу було ознайомлено молодих мам із спеціалізованими інформаційними ресурсами мережі Інтернет щодо просвіти з різних питань материнства.
 

Завідуючою бібліотекою Г.М. Трояновською була оформлена книжкова виставка "СВІТ МАТЕРИНСТВА", підготовлена викладка друкованої продукції у вигляді інформаційних листівок під назвою  "Інтернет - ресурси для молодих мам" та проведена презентація даних ресурсів в Інтернет- мережі.
 






В заході брали участь молоді мами зі своїми малюками,  спеціаліст КРЦСССДМ О.М.Скуділо та голова Борщівської сільської ради В.П. Правенко.
Наприкінці змістовного  спілкування Олександр Миколайович роздав буклетну продукцію по вихованню дітей та ілюстровані "Пам'ятки майбутнім матерям", бібліотекар запропонувала допомогу в освоєнні ресурсів Інтернету. Не залишилася поза увагою і малеча, яка залюбки роздивлялася яскраві малюнки з дитячих книжок та гралися з пухнастими іграшками. 

Знайомство з сучасною бібліотекою  для них розпочалося!


Немає коментарів:

Дописати коментар