четвер, 21 квітня 2016 р.

Територія Z мандрує країнами Європи

Територія Z вже другу неділю віртуально мандрує Європою, успішно долучившись до двох  проектів центральної районної бібліотеки: "English Speaking Club" та "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пункті європейської інформації". За два тижні вони вже встигли познайомитись з Францією (10.04) та Італією (17.04). Юнаки та дівчата здійснили віртуальну подорож одними з найбільших країн Європи, познайомившись з   національними, духовними, культурними надбаннями французів та італійців.  

Молодь відвідала фантастичні виставки, великі музеї, побувала в багатьох прекрасних містах з неповторною архітектурою, де вдало поєднуються старовинні храми, мости, будинки з сучасними креативними будівлями.
Наступної неділі молодь чекає зустріч з неповторною за своїм колоритом,  темпераментом та звичаями  країною  - Іспанією.

Родзинкою заходів є те, що подорожі відбуваються на англійській мові, яка доступна та зрозуміла учасниками Території Z. Деякі труднощі, що виникають під час перегляду відеофільмів, допомагає долати модератор "English Speaking Club" Тетяна Попова. 
Дуже приємно, що до кожної подорожі учасники Території Z приходять підготовленими та завжди можуть доповнити запропонований бібліотекарями матеріал власними цікавими фактами та історіями.
Координатори проекту "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пункті європейської інформації", які привезли з тренінгу в Києві електронну книгу PocketBook з великою кількістю оцифрованих книжкових колекцій про Європу, про навчальні заклади, шкільне та студентське життя європейців, про пріоритети молоді в країнах Європи,  вже незабаром зможуть надати багато цікавої та різноманітної інформації для учасників Території Z, відкривши для молоді району ще один формат читання.
На Території  Z  - як завжди - цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар