вівторок, 19 вересня 2017 р.

Місце зустрічі - Гоноратська бібліотека


19 вересня до Гоноратської бібліотеки завітали учні 2 та 3 класів місцевої школи. Завідувачка бібліотекою Світлана Якубовська запропонувала діткам екскурсію під назвою "Місце зустрічі - бібліотека". Хлопчики та дівчатка з цікавістю слухали розповідь про роботу бібліотеки, про порядок розміщення книжкового фонду: бібліотечні вулиці, квартали, площі, провулки...


В ході екскурсії Світлана Кирилівна запросила дітей відповісти на питання літературної вікторини "Українські прислів'я та приказки про книгу".
Особливо захопила маленьких читачів гра на Казковій площі "Чарівний горщик", де дітки відгадували, якому літературному герою належить предмет з "чарівного горщика". 




Потім діти познайомились з книжковими виставками, розгорнутими в бібліотеці. Бібліотекареві було дуже приємно почути, що 30 вересня, як Всеукраїнський день бібліотек, відомий присутнім. Більш того, діти  знають, що це свято співпадає з християнським святом Віри, Надії і Любові.




По закінченню екскурсії на дітей чекали невеликі солодкі дарунки. Залишали бібліотеку у доброму настрої та з новими книжками в руках, запевняючи бібліотекаря, що радо повертатимуться до бібліотеки щодня.

Немає коментарів:

Дописати коментар