пʼятницю, 1 березня 2024 р.

"Ягорлицький ключ" може вийти за межі свого дому?


28 лютого
до бібліотеки села Куяльник КУ Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради завітала Міжнародна делегація Товариства Червоного Хреста (представники з Данії та Німеччини).




Делегацію супроводжувала заступник з економічних питань Куяльницького сільського голови Софія Ходюк та перший заступник начальника Подільської районної військової адміністрації Оксана Лобода.


Представники делегації познайомилися з бібліотекою, побачили, як майстерно справляються з плетінням сіток молоді жінки в рамках волонтерської діяльності.



Бібліотекар Марія Каназирська запропонувала гостям звернути увагу на книжку "Ягорлицький ключ", яка була видана за матеріалами бібліотечних краєзнавчих робіт і є бестселером серед читачів громади.



Софія Станіславівна зауважила, що по цій книжці можна прослідити історію заснування сіл нашої громади , познайомитися з легендами нашого краю та визначними постатями, серед яких поважне місце займає відомий меценат Євген Чикаленко.
Розповідь дуже вразила гостей і вони запропонували видати цю книжку, ще і на англійській мові.



Як приємно усвідомлювати, що кропітка робота наших бібліотекарів користується попитом. Ми вдячні нашій громаді за те, що в свій час вона фінансово підтримала бібліотечний проєкт, який має майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар