пʼятниця, 10 травня 2024 р.

Мати – її Величність, у неї в обіймах Вічність

 



Щороку в Україні, у другу неділю травня, відзначають День матері, свято найдорожчої людини для кожного. Цього року це свято припадає на 12 травня. Саме ним, нашим рідним матусям, присвячують сьогодні свої заходи бібліотекарі та клубні працівники Куяльницької громади.


В бібліотеці села Гонората презентована тематична  викладка літератури «Тобі, найдорожча у світі». Учні місцевої гімназії ознайомилися з книгами про велике звання Матері, навперебій розповідали про своїх матусь.



Напередодні свята користувачі бібліотеки виготовили листівки найріднішій людині, розповідали про своїх мам, читали вірші висловлювали найщиріші побажання своїм матусям.




Бібліотека села Гидерим підготувала презентацію чудової фотовиставки під назвою "Найкраща мама моя".




А гурток "Умілі рученята" під керівництвом директорки Будинку культури, виготовив власноруч яскраві та зворушливі  дарунки для привітання своїх матусь. 




З цікавими фотографіями, розміщеними на фотовиставці «Матусині помічники», знайомляться читачі бібліотеки села Куяльник.




До уваги читачів бібліотеки села Стара Кульна чекає розгорнута книжкова виставка «Мамо, дякую тобі!».




З тематичною викладкою "З днем матусі" маленьких читачок познайомила бібліотекарка села Соболівка та запропонувала дівчаткам взяти участь у виготовленні вітальної листівки.



В бібліотеці села Малий Фонтан відбувся огляд книжкової виставки "Уклін тобі, рідна ненька".



«Мати – її Величність, у неї в обіймах Вічність» -  ілюстрована книжкова виставка під такою назвою розроблена та презентована користувачам центральної бібліотеки.




Слова подяки матусям звучали і в центральній дитячій бібліотеці.



Вітаємо усіх жінок, мам, з цим чудовим святом! Нехай у вашому житті завжди буде присутня гордість за успіхи і досягнення Ваших дітей, нехай Ваші серця будуть зігріті їх любовʼю і турботою, нехай завжди у Вашому домі буде тепло, затишок, достаток, радість і мир.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар