понеділок, 21 лютого 2011 р.


ЦБС Котовського району – переможець  другого раунду конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету»





Програма «Бібліоміст» визначила групу українських публічних бібліотек, що пройшли відкритий конкурсний відбір і стали переможцями основного раунду конкурсу з організації нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до Інтернету. Серед переможців – п’ять провідних бібліотечних систем Одеської області: Іллічівська, Татарбунарська, Арцизька, Великомихайлівська та Котовська районна ЦБС.

Офіційне оголошення назв  бібліотек-переможців відбулося 18 лютого 2011 року у Національному інформаційному агентстві «Укрінформ» під час спільної прес-конференції за участю заступника Міністра культури України Вікторії Миколаївни Лісничої, директора програми «Бібліоміст» Матея Новака, директора Регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні Джаніни Ярузельські та президента Української бібліотечної асоціації (УБА) Ірини Олександрівни Шевченко.

Фіналісти отримають комп'ютерне обладнання протягом липня-листопада 2011 р.  ЦБС Котовського району отримає 12 комп’ютерів з ліцензійним програмним забезпеченням, відеокамерами та навушниками, три принтери, три сканери для сільських бібліотек-філій села Гонората, станції Борщі та районної дитячої бібліотеки.  Необхідною передумовою для цього є дотримання місцевими органами влади зобов'язань, які вони взяли на себе у листах підтримки, наданих бібліотекам.

Фахівці бібліотек, які долучаться до програми, пройдуть навчання у галузі новітніх технологій та бібліотечних інновацій на базі обласного тренінгового центру в обласній науковій бібліотеці імені М.Грушевського.

1 коментар:

  1. Вітаю з перемогою! Я вже декілька місяців користуюся вільним д
    оступом до інтернету у вашій ЦРБ. Дуже задоволений.

    ВідповістиВидалити