вівторок, 26 квітня 2011 р.

Чорнобиль, ти в моїй крові

    з циклу "Бібліотечний реквієм"   
         









26 квітня в клубі залізничників відбувся районний захїід до 25-річчя Чорнобильської трагедії, на якому були присутні всі ліквідатори аварії на ЧАЕС, мешканці Котовського району, представники районної влади на чолі з головою райдержадміністрації Синько В. П. та заступником голови райради Караушем О. М., районної громадської організації "Союз. Чорнобиль. Україна",  голови сільських рад та представники різних районних структур. І хроніка подій на екрані, і тематична літературно-музична програма районного Будинку культури, і презентація розгорнутої виставки "Чорнобиль, ти в моїй крові" доповнювали один одного і створили реальну картину тих страшних подій 1986-го. Підтвердженням цьому були сльози на очах ліквідаторів і присутніх в залі глядачів. З вдячністю і повагою аплодував зал ліквідаторам ЧАЕС  під час нагородження  ювілейними орденами і медалями "За мужність та честь".   
        













  



Велику увагу присутніх привертала до себе бібліотечна експозиція "Чорнобиль, ти в  моїй крові", яка складалася з трьох розділів:
  - районної виставки-коло "Земля зі шрамами на обличчі", де була широко представлена найкраща література про  події Чорнобильської трагедії;
  - розділу  "За мужність та честь", який познайомив присутніх з короткими біографічними даними наших земляків-ліквідаторів, які одержали ювілейні нагороди з нагоди 25-річчя аварії;




















- та художнього  розділу "Чорнобиль очима дітей" з малюнками переможців першого туру районного дитячого конкурсу малюнків "Пам'ятай про Чорнобиль... Думай про майбутнє".






Немає коментарів:

Дописати коментар