пʼятниця, 27 травня 2011 р.

Завжди для нас будуть родина і мати

                                                                                              Шануймо батька, шануймо матір,                                                                                                І нам воздасться теж добром.
                                                                                              Хай буде шана в кожній хаті
                                                                                               І дух сімейний за столом.

Цими словами розпочалося родинне свято в селі Новоселівка "Завжди для нас будуть родина і мати", проведене сільськими бібліотекарями спільно з вчителями  місцевої школи.
Родинний затишок, любов до матері -  що саме найголовніше для людини?!  Саме тому головними гостями свята стали  родини, які добре відомі у своєму селі, яких поважають і шанують люди. 

Одна з таких родин - багатодітна сім'я Волковських, "берегиня" якої -  Тетяна Володимирівна - розповідала про нелегкий материнський труд, щоденні свята і будні. І всім було добре зрозуміло, з якою любов'ю та трепетом виховує вона своїх чотирьох діточок.
     














З хвилюванням розповідала, як виховувала свого сина та онуків, мати та бабуся Головчук Ганна Дмитрівна. І якою відрадою вони є для неї сьогодні, коли вже повиростали, з якою любов'ю і повагою відносяться до рідної неньки. 
Ганна Дмитрівна не тільки добра мама та бабуся, а й майстриня - золоті руки. Створені її руками з великою любовю та душею вишивки прикрашали стіни "світлиці", де проходило свято. 
   
 Бібліотекар дитячої бібліотеки Криуліна Галина Денисівна запропонувала до уваги присутніх цікавий огляд книжкової виставки "Велике і прекрасне слово Мати! Від неї все на світі! Навіть світ..." 
             


Добрий подарунок до свята підготували і школярі, які з неабияким натхненням читали  вірші та пісні, присвячені родині, матері.

На протязі всього заходу панувала атмосфера свята і тепла, щедро лилися з вуст гостей для всіх присутніх  добрі побажання , поради дітям та майбутнім батькам.  

Немає коментарів:

Дописати коментар