середа, 5 жовтня 2011 р.

Подорож Книжковим містом

                                                                                               До Всеукраїнського Дня бібліотек


30 вересня в бібліотеці села Стара Кульна відбулося урочиста посвята в читачі учнів першого класу.  Завідуюча бібліотекою Ганна Василівна Кабак провела для дітей екскурсію по бібліотеці, ознайомила з правилами користування бібліотекою, з книжковими виставками.
Поздоровити маленьких читачів завітали казкові герої, в ролі яких виступили учні сьомого та восьмого класу. Вони розважали та веселили малечу, загадували їм загадки, співали пісні та пригощали солодощами. Чебурашка (Сережа Цуркан) співав веселу пісню про свого героя, Муха-Цокотуха (Марина Урсатій) принесла малюнки, подивившись на які дітям потрібно було вгадати, що неправильно намалював художник, Баба-Яга (Кристина Ника) задавала цікаві загадки по казкам та запропонувала дітям відгадати, з якої казки чарівні предмети в її корзинці (яйце, веретено, три горішка та ін.)
 


Доктор Айболить (Марина Цуркан) познайомила дітей з бібліотечним гуртком "Книжкина больница" та розповіла про самі прості способи ремонту книжок, а Королева книг (Анастія Хмарська) прочитала дітям вірш про бережливе ставлення до книжок.









По закінченні свята завідуюча бібліотекою подарувала дітям книжки з побажаннями, щоб завжди в їхньому житті був такий добрий дарунок як книга. До цих побажань приєдналися і присутні на святі вчителька С. І. Постолакі та художній керівник сільського Будинку культури І. Ф. Овчеренко.

Немає коментарів:

Дописати коментар