середу, 5 жовтня 2011 р.

Удари екологічного набату

                                                                                            До Всеукраїнського Дня бібліотек

30 вересня в рамках Всеукраїнского Дня бібліотек за напрямком екологічного виховання в центральній бібліотеці села Новоселівка відбувся кустовий захід, в якому прийняли участь три бібліотеки Новоселівської сільської ради.  Учні 8 класу сільської школи були запрошені прийняти участь в усному журналі "Удари екологічного набату". 



Завідуюча бібліотекою для дорослих Олена Миколаївна Швець презентувала присутнім книжкову виставку "Екологія: тривога нарастає". 


Першу сторінку усного журналу "Вода - це життя на Землі"  відкрила бібліотекар села Чубівка Нелі Іванівна Яницька. Всі присутні уявно перенеслись у 2053 рік і отримали змогу побачити, що буде в майбутньому з нашою країною, якщо ми не зупинимось, і не будемо берегти наше навколишнє середовище.
Другу сторінку журналу "Засмічування - ворог живого" представила читачам бібліотекар дитячої бібліотеки Галина Денисівна Криуліна і беспосередньо  зупинилася на проблемах, які необхідно вирішити саме в Новоселівці.
 Олена Швець запросила читачів на третю сторінку журналу "Повітря отруюється щоденно" .
Всі три сторінки, представлені на роздум читачам, вразили дитячу аудиторію страшними фактами і заставили задуматися про своє відношення до природи. 





Своїми роздумами на цю тему з читачами поділилася і  відома новоселівська поетеса Валентина Мельниченко, зачитав свої поетичні твори. 





Немає коментарів:

Дописати коментар