понеділок, 10 грудня 2012 р.

Навчаємося презентувати та звітувати

5 грудня 2012 року у м.Києві в офісі програми "Бібліоміст"  зібралися п'ять  сільських бібліотек із Львівської, Херсонської, Одеської та Закарпатської області на  тренінг "Фінансова і програмна звітність по гранту."   На тренінгу від бібліотечної системи району була присутня заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Тетяна Токаренко. Тетяна Андріївна, як один з активних учасників реалізації даного проекту, презентувала   проект  сільської бібліотеки-філії №37 ст. Борщі " Путівка в життя".
 




Цього разу більшість бібліотек пропонували проекти соціальної спрямованості (робота з соціально незахищеними верствами населення, включаючи дітей-сиріт, дітей та молоді з неповних сімей або сімей трудових мігрантів, дітей з особливими потребами). Цільовою групою  нашого проекту є діти старших класів школи-інтернат ст. Борщі. Презентацію проекту див. тут

1 коментар:

  1. І вам вітання від програми "Бібліоміст!" :) Так, це була цікава та корисна для всіх нас зустріч, а з вашої презентації ми детальніше дізналися про ваші плани в рамках проекту та про діяльність бібліотеки взагалі. Бажаємо успіхів та виконання (й перевиконання) всіх планів!

    ВідповістиВидалити