вівторок, 27 серпня 2013 р.

«Серпневі зорі».



До Дня Незалежності

              



 Україно! Мій духмяний дивоцвіт,

  Голубінь над чистим золотом колосся.

Через терени йшли до волі стільки літ,
І настав той світлий день, коли збулося!





 



23 серпня 2013 року в сільському М-Фонтанському клубі працівниками культури було проведено свято до Дня Незалежності «Серпневі зорі».
На свято  прийшло багато гостей. Активними учасниками дійства стали  учні 5-11-их класів М-Фонтанської ЗОШ.

 Діти розказували вірші про Україну, танцювали, співали пісні, виконували смішні гуморески - були справжніми серпневими зірочками на сцені сільського клубу своєї маленької батьківщини. 


Неабиякою окрасою свята стала книжкова виставка «Вічна і свята, ти, мати Україно». Щоб залучити увагу дітей і селян до книжкової виставки молодому бібліотекарю прийшлось постаратися: на столі, прикрашеному вишитим рушником, Ірина Дмитрієва виклала  яскраво ілюстровані книжки, змістовні цитати, букети з польових квітів…  Вона зробила змістовний огляд літератури про нашу Батьківщину, про державну мову, про конституцію України.  Учасники свята пізнали ще більше про рідний край, звичаї і традиції українців, національні та народні символи України і отримали нагоду завітати до бібліотеки за новими книжками. 
Дружній тандем працівників культури Ірини Попенко -  активної завідувачки клубом та  старанного бібліотекаря Ірини Дмитрієвої склався. На заході була присутня голова  Великофонтанської сільської ради Остапчук Катерина Никіфорівна, яка завжди підтримує ініціативних працівників культури і відвідує разом з пересічними селянами масові заходи.
 В  день  державного свята кожному українцеві хочеться побажати  здоров’я, щастя, щоб в кожній українській хаті було розуміння, щирість, добро і любов, бо тільки в злагоді і любові можливо побудувати сильну та незалежну державу.
                                           

Немає коментарів:

Дописати коментар