середу, 28 серпня 2013 р.

З Україною в серці

23 серпня в селищі Борщі ("Зірниця") відбулось свято до 22-ої річниці з Дня незалежності України "Моя Батьківщина - рідна Україна". Святково прикрашений зал, яскраво оформлені виставки, натхненні обличчя учасників - все це робило атмосферу свята дружньою і хвилюючою.

Діти селища рекламували вірші про рідну Україну та виконували пісні. Учасники драматичного гуртка показали невеличкі інсценівки "Дві кумасі" та "Сусідки". Колектив "Форсаж" (керівник - Інна Балінська) підготував до свята яскраву танцювальну програму.
Наприкінці свята дівчатка селища продемонстрували показ одягу, який був виготовлений з серветок, сміттєвих пакетів, музичних дисків...."Екомода" викликала бурю овацій... 
Червоною стрічкою через все свято проходила любов до своєї  країни, рідної землі, де жили прадіди, де живуть батьки... Нема життя без України, бо Україна - це мати, яку не вибирають, бо Україна - це пісня, яка звучить в кожному з нас, яка вічна на цій землі.
Книжкові виставки "Моя Україна: подорож в історію" та "Котовщина - землі квітучої краса"(до 90-річчя  району) посилили атмосферу свята, а виступ бібліотекаря
Оксани Перебітюк в ролі ведучої був настільки переконливим, що байдужих серед відвідувачів не залишилось.
 Люди покидали свято з найсвятішим почуттям - любові до своєї землі, до неньки - України, гордості за причетність до мужнього народу, що віками боровся за волю, за своє щастя.

Немає коментарів:

Дописати коментар