середу, 2 жовтня 2013 р.

Бібліотекар "крила має..."



 Живе на землі. Сама не літає. А крила має. А крила має!
Вони, ті крила, не з пуху-пір'я, а з правди, чесності і довір'я.
У кого – з вічного поривання. У кого - з вірності до кохання.
У кого — з щирості до роботи. У кого - з щедрості на турботи.
У кого — з пісні, або з надії, або з поезії, або з мрії.
Людина нібито не літає...
А крила має. А крила має!
Л. Костенко





Ці поетичні рядки в повній мірі можна віднести до бібліотечних працівників, людей, які окрилені ідеєю культурного розвитку суспільства, зміни його менталітету, наближення до духовності, толерантності, милосердя, щедрі на душу і віддані праці.



27 вересня  в приміщенні центральної районної бібліотеки відбулися урочистості з нагоди 15-річчя Всеукраїнського Дня бібліотек, на яке завітали всі бібліотечні працівники району, ветерани праці та гості свята.




Слова вдячності за їх щоденну роботу та найщиріші привітання з нагоди професійного свята висловила  начальник відділу культури державної адміністрації  Шапран Ольга Михайлівна. 



 За плідну працю, значний вклад в розвиток бібліотечної справи району, збереження бібліотечних закладів та велику просвітницьку діяльність серед громади району почесними грамотами, подяками та цінними подарунками  були нагороджені 19 бібліотекарів.



 


Бібліотечні фахівці були відзначені губернатором Одеської області, обласним управлінням культури, Котовською районною радою та райдержадміністрацією, райвідділом культури.
 З привітальним словами до бібліотекарів звернулась директор ЦБС Котовського району Світлана Миколаївна Дюгаєва. 

Поздоровити бібліотечних працівників з професійним святом завітали працівники РЦКД на чолі з  директором Михайлом Трохимовичем Івановим, працівники відділу ведення державного реєстру виборців  на чолі з начальником відділу Валентиною Іванівною Чабановою.
Привітали бібліотекарів і працівники районного відділу культури, подарувавши крім щирих доброзичливих слів велику цукерку.
 

 Напередодні свята - Дня людей похилого віку, не забувають бібліотекарі і про своїх наставників, які були запрошені на урочистості і провели з колегами цей святковий день.



Урочистості продовжились розважальною святковою програмою - бібліопаті. Неабиякою увагою та непідробним інтересом у присутніх користувалась центральна виставка "Библиотечный птичник". 


 Ведучі заходу розігрівали святковий настрій дотепним пташиним гороскопом, різноманітними вікторинами, конкурсами та традиційною бібліотечною лотереєю. 









Працівники   районного центра культури та дозвілля, як завжди, створили для бібліотекарів справжню святкову атмосферу музичними вітаннями. 

 Бібліотекарі покидали свято з гордістю за свою професією, з розумінням значимості їхньої праці для розвитку свого села та його людей,  з надією, що їхнє "окрилення" допоможе подолати всі життєві негаразди та вселити надію на краще майбутнє кожному із своїх читачів.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар