четвер, 27 березня 2014 р.

Об'єднаймо зусилля - зробимо Котовщину чистою!

 Екологічна акція

Бібліотеки вже не раз продемонстрували свою готовність змінювати громади на краще, зокрема й завдяки екологічним проектам. Запрошуємо всіх бібліотечних працівників та  жителів місцевих громад долучитися до четвертої Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!», яка пройде 12 квітня 2014 року. 
 Акція «Зробимо Україну чистою!» є частиною всесвітнього руху, в якому зараз беруть участь  96 країн світу. Вже третій рік поспіль ініціатива «Зробимо Україну чистою!» підтримується громадянами України, об’єднуючи людей, які хочуть жити в чистому  довкіллі,  звільнити міста та села від сміття.
Кількість людей, які долучаються до прибирання невпинно зростає кожного року.  Нагадаємо, що перше Всеукраїнське прибирання відбулося в 2011 році та об’єднало 22 000 учасників з 56 міст України. Вже наступного року, прибрати вулиці та парки свого міста вийшли 51 000 учасників зі 110 населених пунктів.
В 2013 році бібліотеки району вже приймали участь у цій акції. В 2014 році в наших бібліотеках стартувала екологічна програма "Котовщина на долонях турботу", тому участь у цій акції є для нас справою честі.
Долучитися до прибирання та додати своє батьківщину на мапу «Зробимо Україну чистою!» можуть всі мешканці нашого району. 
 Об’єднаймо зусилля Зробимо Україну чистою!

Немає коментарів:

Дописати коментар