четвер, 7 серпня 2014 р.

Добра порада на гарний врожай

6 серпня у Борщівській сільській раді в кабінеті секретаря  відбулася інформаційна година "Добра порада на гарний врожай" для держслужбовців.  
Завідуюча Борщівською бібліотекою Ганна Михайлівна Трояновська підготувала пізнавальну бесіду за матеріалами періодичних видань та довідкових видань з сільського господарства, мета якої - вдосконалення знань про те, як виростити гарний врожай на  власному городі.  
 

"Для цього знадобиться: вільний час, терпіння ну і звичайно город. Перший крок починається з грунту:   Городник повинен знати, що головне-  це родючість грунту,  а як його досягти? Звичайно добривами, але надмірне застосування хімічних добрив у грунт тільки погіршить якість як грунту, так і врожаю. Найкраще добриво, хочете вірте, хочете - ні, але це гній!", - такими словами бібліотекарка відкрила захід. 

Ганна Михайлівна розповіла про картоплю, кущі помідорів, про огірки, часник, цибулю та інші культури, зробила огляд газет "Селяночка", "Земля моя кормилица". Активну участь в інформаційній годині прийняли користувачі: Лукомська С.С., Мартинович О. В. Кушнір В.В., Загородня М.Г., Станішевська О.І., Половенко Л.І., Дабіжа О.М., Павловська Л.М., Ярощ К. В.

Немає коментарів:

Дописати коментар