пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

Любіть Україну, як сонце любіть!

До Дня Незалежності

21 серпня в Куяльницькій бібліотеці було весело і гамірно. Працівники культури сільської ради своїм  творчим заходом «Любіть Україну, як сонце любіть» до Дня Незалежності долучилися до Всеукраїнської культурної ініціативи «Моя найкраща країна».

Акція   вже  підхоплена в усіх містах та селах України і ставить за мету  об’єднання  юного покоління українців у їх прагненні зробити свою країну кращою, гарнішою, бо Україна стане такою коли і ми, і наші діти будемо будувати її за своїм, найкращим планом.




Червоною стрічкою свята в сільській бібліотеці стала державна кольорова гама нашої країни: малюнки на плакаті і обличчях, на долонях  і святковому торті.
 

 

Дню Незалежності була присвячена і  головна виставка «Україна! Мій коханий краю», презентована завідувачкою бібліотеки Тетяною Бойко. 



Всі присутні на святі власними долонями створили символічний Прапор України. Приємно, що голова сільської ради Раїса Миколаївна Палагнюк перша залишила свої відкриті долоні на  плакаті «Прапор з долонь». 


Символічним був і одяг  ведучих: завідувачки клубом Марії Рівняк та бібліотекаря дитячої сільської бібліотеки Валентини Вакарчук.   
 



 Ми любимо свою сонячно - блакитну країну! Ми мріємо про мирне щасливе життя!


Немає коментарів:

Дописати коментар