пʼятниця, 23 січня 2015 р.

Під вітрилами поетичних мрій


У юних шанувальників поезії літературно-поетичного клубу «Джерело»  різні обличчя, різні інтереси та захоплення…
Але об’єднує їх одне  – бажання виразити себе через слово. Поетичне і натхненне слово, яке наближає до усвідомлення життя і себе в ньому. 


І тому, 21 січня істинні шанувальники поетичного таланту прийшли на чергове засідання клубу «Джерело», яке відбулось в центральній районній бібліотеці.




До бібліотеки завітали поети із певним досвідом і початківці, а також ті, хто любить поезію, літературу, спілкування. Вони з радістю прочитали свої нові вірші, присвячені пам’яті Тараса Григоровича Шевченка.





 



 Керівник клубу Людмила Андріївна Гожа провела з дітьми цікаву вікторину про життя і творчість Т.Г. Шевченка «Ми пам’ятаємо тебе, Тарасе».

Працівники центральної районної бібліотеки Олена Володимирівна Попова  та Людмила Євгенівна Лук’янчук  розповіли присутнім про першого байкаря українського письменства П.П. Гулака-Артемовського, якому 27 січня виповнюється 225 років від дня народження, звертаючи увагу дітей на  книжкову  виставку «Нехай слово золоте печалиться, сміється і цвіте».



 

 
 Протягом  заходу бібліотекар Інтернет-центру Інна Вербицька демонструвала юним поетам на екрані фото-презентацію про життя і творчість видатного байкаря.
Ми сподіваємось, що отримані під час заходу знання стануть в пригоді юним поетам в їхніх творчих пошуках.

Немає коментарів:

Дописати коментар