четвер, 5 лютого 2015 р.

На професійному майданчику - 2015


4 лютого в центральній районній бібліотеці відбувся перший у цьому році семінар працівників бібліотечної системи району. Як завжди на професійному майданчику панувала робоча атмосфера. Учасники семінару були ознайомлені з результатами моніторингу та оцінкою діяльності бібліотек району за  минулий рік, жваво оговорювали проблеми та основні напрямки роботи на 2015 рік. 


На заході була присутня начальник відділу культури  Шапран Ольга Михайлівна, яка уважно слухала про проблеми з якими зіткаються сьогодні фахівці та ретельно відповідала на всі питання, що хвилювали бібліотекарів.

Сьогодні на базі Центральної районної бібліотеки створено налагоджену систему професійної освіти, що включає проведення круглих столів, семінарів, майстер-класів, “Бібліотечного ліцею” (школа бібліотекарів-початківців). Так, лише в 2014 році проведено 3 семінари, 3 семінари-наради, 2 семінари-практикуми, 6 практичних занять по редагуванню алфавітних і систематичних каталогів, 6 занять “Бібліотечного ліцею”. 

Приємно відзначити, інтерес до нашої професії не згасає, і двоє наших працівників з сільських філій навчаються у вищих бібліотечних закладах. І кожна зустріч на професійному майданчику - це черговий щабель в підвищенні професійного рівня бібліотекарів, що безумовно веде до покращення обслуговування жителів району. 

Немає коментарів:

Дописати коментар