вівторок, 2 лютого 2016 р.

2016-ий розпочинаємо перемогою!



Центральна районна бібліотека  ЦБС Котовського району отримала перемогу в конкурсі проекту УБА (Української Бібліотечної Асоціації) «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»).
У конкурсі взяло участь 163 бібліотеки з усіх областей України. Конкурсне журі відібрало 83 бібліотеки, у яких в 2016 році буде створено Пункт європейської інформації (Пункт ЄІ).  

Проект передбачає  інформаційно-методичне забезпечення бібліотекарів щодо їх діяльності та активізацію роботи бібліотек з популяризації європейських цінностей та ідей Євроінтеграції серед місцевих громад.
 



Координатори з обраних бібліотек пройдуть дводенне навчання, відповідно до графіка, складеного Головним тренінговим центром для бібліотекарів УБА в місті Києві.
В Одеській області разом з нами перемогу вибороли Арцизька центральна районна бібліотека та Ізмаїльська центральна міська бібліотека ім.І.П.Котляревського.
Девізом УБА 2016-го року є: "Бібліотека@: сучасна, креативна, твоя!", і ми розпочинаємо цей рік серед креативних, амбітних та сильних!

Немає коментарів:

Дописати коментар