вівторок, 9 лютого 2016 р.

Знай про Європу більше




З метою ознайомлення мешканців Котовщини з європейськими цінностями та традиціями, популяризації загального європейського культурного надбання серед громадськості та молоді, розширення знань з питань європейської інтеграції в бібліотеках району на протязі року будуть проходити тематичні,  культурно-просвітницькі заходи. Першими в цьому році такі заходи відбулися в центральній районній бібліотеці, бібліотеках сіл Малий Фонтан та Куяльник.

4 лютого в Малофонтанській бібліотеці відбулася бесіда-діалог "Сучасна Європа". На захід до бібліотеки прийшла молодь Фонтану і студенти Київського національного університету державної податкової служби. Завідувачка бібліотекою Ірина Дмитрієва  розповіла про роль Європейського Союзу у світі, ознайомила відвідувачів з культурною спадщиною країн Європи. Сподобалась присутнім і євровікторина "Знай про Європу більше", де діти отримали змогу поділилися своїми знаннями щодо історичного минулого і сучасності європейських країн.

 
Цього ж дня в центральній районній бібліотеці та бібліотеці села Куяльник була проведена інтелектуально-розважальна гра "Склади карту Європи".  Студентам Котовського медичного училища та учням 8-го класу Куяльницької школи були запропоновані цікаві конкурси,  повязані з географією Європи та України.






З безлічі маленьких фрагментів країн  була складена велика карта Європи.


Завдяки цим заходам учні та студенти розширили знання про культуру, історію, традиції різних народів європейських країн.


Немає коментарів:

Дописати коментар