четвер, 11 лютого 2016 р.

Наша бібліотека підтримує Рік англійської мови в Україні!



Враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, 2016 рік було оголошено Роком англійської мови в Україні.


 

Бібліотеки України мають потужний потенціал для популяризації вивчення та сприяння підвищенню рівня володіння англійською мовою.
Активно включилася в популяризацію вивчення англійської мови і центральна районна бібліотека нашого району. 

В залі бібліотечного абонементу розміщена книжкова виставка "Україна Speaking" на якій представлені книги на допомогу у вивченні англійської мови,  словники, енциклопедичні видання, розмовники та твори художньої літератури на англійській мові, серед яких найбільшою увагою користується "Кобзар" Тараса Шевченка.
Видання стануть в нагоді школярам, студентам, викладачам, тим, хто хоче у будь-якій ситуації знайти спільну мову з людьми з інших країн,досягти успіхів у справах, а також всім, хто просто цікавиться англійською та хоче вдосконалити свої вміння і навички читати англійською. В подальших планах бібліотеки - і перегляди художніх  англомовних фільмів з субтитрами, і цікаві уроки з вивчення англійської мови з викладачами, і знайомства з електронними ресурсами, де можна безкоштовно оволодіти англійською.

Немає коментарів:

Дописати коментар