понеділок, 25 квітня 2016 р.

"English Speaking club" розширює географію учасників



Набирає обертів робота англомовного клубу  в центральній районній бібліотеці, розширюючи географію учасників. Все більше і більше дітей з району, долаючи значну відстань, приїжджають до райцентру, щоб навчитися спілкуватися англійською мовою з однолітками та друзями. 






Цієї неділі, 24 квітня, учні з сіл Новоселівка, Соболівка, Нестоїта, Станіславка, Чубівка, Малий Фонтан зібрались за "круглим столом" читацької зали бібліотеки.











Діти активно включаються в запропоновану модератором Тетяною Поповою тематику заняття, відточують конструкції мови, слухають аудіоматеріали та переглядають відеодобірки уроків, сміливо вступають у діалоги з товаришами, відповідають на питання модератора, фіксуючи граматичні звороти за допомогою фліп-чарту.




Девізом клубу є вислів "Говори - і оволодієш!"
За цим девізом працює і доросла група клубу. Службовці з райдержадміністрації, бібліотекарі та клубні працівники району.



Повільніше за школярів, але більш наполегливо та старанно вони долають труднощі та перешкоди в оволодінні англійською мовою, вибираючи для себе тематику повсякденного спілкування: знайомство, подорожі на різноманітному транспорті, покупки в магазині, професійна діяльність та ін.




Поки що діалоги учасників викликають у присутніх посмішки, але доброзичлива підтримка модератора підбадьорює та надихає на навчання.




Ми впевнені, що для всіх, хто приймає участь у засіданнях клубу, невимушене спілкування буде тільки на користь, допоможе подолати страх перед іноземною мовою, додасть впевненості у власних силах.

Немає коментарів:

Дописати коментар