понеділок, 25 квітня 2016 р.

У полоні весняних обіймів

 


Цікаву соціальну акцію - День обіймів, сповнену любов'ю та турботою до пересічних людей, в рамках "Тижня добрих справ" запропонувала  мешканцям нашого міста Територія Z



В неділю, 24 квітня, до обіймів молодих людей попадали і літні жінки, і маленькі дітки, і мужні чоловіки, і сором'язливі дівчата. Актив Території ретельно підготувався до акції в читацькій залі бібліотеки. 



Були виготовлені яскраві агітаційні плакати, надуті різнокольорові повітряні кульки, підібрані веселі креативні ігри та розваги для дітей, підготовлена добірка приємної музики. 


Теплі обійми, біотатуювання для всіх бажаючих, солодка вата для малечі, веселий аніматор в костюмі великого веселого та доброго серця, невимушене спілкування з молодими людьми,
 


рухливі ігри, веселі посмішки, море позитиву, гарна музика - все це створило атмосферу справжнього свята для наших мешканців, які опівдні опинилися у парку "Слава труду".



Пишаємось нашою молоддю, яка здатна такими невибагливими кроками подарувати людям добрий настрій, зігріти своїм теплом та увагою.

Немає коментарів:

Дописати коментар