вівторок, 20 вересня 2016 р.

Освіта за кордоном: ваші нові можливості





Проект «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся у пунктах європейської інформації в бібліотеках» зацікавлює все більше людей нашого міста та району.

19 вересня Пункт Європейської Інформації відвідали студенти технічного ліцею та медичного училища.







Координатор Інна Вербицька  відкрила для молодих людей двері в світ європейської освіти, запропонувавши до уваги бібліомікс «Освіта за кордоном: ваші нові можливості». Бібліотекар розповіла дівчатам та юнакам  про сучасні освітні та культурні процеси в країнах Європи, про можливості навчання та участі в наукових, молодіжних освітніх програмах  ЄС: «Еразмус+», «TEMPUS».


Координатор детально зупинилася на  освітній онлайн-платформі SmartMe University і сімох українських вищих навчальних закладів, які отримають грант від програми Європейського союзу " Еразмус " на реалізацію освітнього проекту в сфері "Інтернету речей" ( Internet of Things ); про підготовчі курси «University Pathway» для вступу в англомовні ВУЗи світу.



Допомагала висвітлювати матеріал інформаційна зона - освітній інфо-стенд, що включає тематичну викладку друкованих видань про ЄС, webліографічний покажчик «Все про Європу у бібліотеках», посилання на інформаційні ресурси. 



Деякі з користувачів вперше потримали в руках електронну читанку - рідер, який є складовою Пункту Європейської інформації та укомплектований фактографічними та статистичними матеріалами про Європу, європейські країни.




Отож, усіх, хто цікавиться європейським життям, освітою, культурою, історією, літературою, чекаємо у бібліотеці. Відкрийте для себе Європу разом із бібліотекою!

Немає коментарів:

Дописати коментар