четвер, 8 грудня 2016 р.

На варті місцевої громади



7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. З цієї нагоди завідувачка  бібліотекою селища Борщі Ганна Трояновська підготувала літературно-музичну композицію «Влада народу», яка була проведена під час урочистого зібрання колективу Борщівської сільської ради.
«Робота колективу Борщівської сільської ради направлена на те, щоб наше селище мінялося в позитивному напрямку, процвітало, щоб гідно виховувалося підростаюче покоління», - розповідає Ганна Михайлівна. 
– «І результат вже видно, у плані благоустрою навколишніх сіл та селища. І саме головне, що є довіра до всього колективу сільської ради,  який своїми діями подає хороший приклад для мешканців нашого селища. На працівників сільради покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан громади, за добробут  своїх жителів, за комфортне проживання. Саме вони вирішують найболючіші питання жителів нашої громади, реалізовують багато перспективних планів та задумів. Їх поважають за відкритість, досвідченість, високий професіоналізм, компетентність і відповідальність за своїх жителів».
Привітати присутніх разом із завідувачкою бібліотекою прийшли учні місцевої школи на чолі з вчителем Таїсою Шаганенко.  Під час літературно-музичної композиції діти привітали  з професійним святом  голову сільської ради Валентину  Правенко, секретаря селищної ради Світлану Лукомську, бухгалтера Катерину Ярош, землевпорядника Валентину Кушнір, діловода Оксану Мартинович, касира рахівника Людмилу Половенко, інспектора ВОЗ Тамару Крижановську  і побажали, щоб їхні старання і до праці  бажання принесли тільки щастя громаді, здоров'я, сил, натхнення  і добра кожній родині, щоб ними люди пишалися і на них всі рівнялися, щоб доля борщан щасливою була.

Немає коментарів:

Дописати коментар