вівторок, 20 червня 2017 р.

Літо, книга, діти - весело дружити!



«Бібліотечне літо» добігає кінця, але на пришкільних майданчиках вирує життя. Бібліотекарі використовують всілякі можливості, щоб зацікавити малечу, залучити до читання дітей та юнацтво.
"Літо, книга, діти, будем весело дружити" – таку назву мало літературне свято, яке провели бібліотекарі Липецької центральної бібліотеки Інга Урсул та Лариса Дімпул з вихованцями місцевого дитячого садочка. 

Під час даного заходу всі маленькі гості з надзвичайною цікавістю та захопленням розглядали книжки з казками та відгадували імена казкових героїв.
Згодом бібліотекарі зацікавили діточок грою з м`якими іграшками та екскурсією щодо розташування книжок в бібліотеці аби дітки, коли виростуть, могли відвідувати бібліотеку з радістю.



Ще один захід, який зібрав в бібліотеці учнів 4-6 класів, вихованців пришкільного літнього табору, - народознавча година "Рушники моєї долі". Бібліотекар ознайомила дітей з виставкою, де представлені роботи місцевих майстринь К. Андоній та М. Мушинської. 





Весело та гамірно було в ці дні і в бібліотеці села Олександрівка, де маленькі читачі завітали на літературну годину «Книга – добрий, мудрий друг». 
Бібліотекар Наталія Суботіна провела для дітей цікаву екскурсію по бібліотеці, розповіла дітям, яке значення має книга в житті людини, наголосили на користі читання. Бібліотекар запропонувала діткам різноманітні вікторини, загадки, відгадати які змогли тільки ті, хто активно читає дитячі книжечки. А призи, які отримали переможці, стали доброю мотивацією, щоб записатись до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар