пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Стара Кульна: З книгою канікули - сумувати ніколи


"Бібліотечне літо" в Старій Кульні проходить різнобічно, весело та цікаво. Перемога землячки Анастасії Апихтіної у  Всеукраїнському конкурсі "Найкращий читач України-2017" серед читачів Одещини викликала неабиякий інтерес серед учнів школи та стала мотивацією для читання багатьох з них. 

Завідувачка бібліотекою Ганна Кабак організувала зустріч з переможцем у стінах бібліотеки, де Анастасія щиро ділилася з усіма своїми враженнями від поїздки до Львова, від самого фестивалю для переможців конкурсу читачів "Космогонія-2017", від зустрічей з сучасними українськими письменниками, демонструючи фотографії та книги з їх автографами та грамоти за участь у фестивальних квестах, конкурсах та іграх. 11 книг з автографами письменників, 6 грамот - і море яскравих вражень!

Діти задавали Насті безліч питань про хід фестивалю, його учасників, про екскурсії, заходи, конкурси, зустрічі. 
Бібліотекар запропонувала учасникам заходу познайомитись з книгами письменників, з якими зустрічалась Настя, що є в фонді сільської бібліотеки, і запросила усіх побільше читати і відвідувати бібліотеку, дружити з книгою, яка відкриває можливості мандрувати країною та зустрічатися з цікавими людьми.

На другий день сільська бібліотека перетворилась на вернісаж. Виставка-хобі "Створи прекрасне своїми руками" зібрала чимало робіт талановитих дітей та підлітків Старої Кульни. Роботи з бісеру, паперу, з природного матеріалу, малюнки та вишивки прикрашали бібліотечне приміщення. Кожен з учасників заходу мав змогу познайомитись з роботами своїх друзів-однолітків та презентувати власні вироби.



Багатьом дуже сподобалась вишивка нитками та бісером Наталії Розгонюк, незабутні квіткові букети з листя Діани Карауш, "Дерево щастя" Тетяни Боривської, графічні малюнки Анастасії Апихтіної.



Для самих читачів бібліотеки запам'яталась весела гра-вікторина "Мій улюблений казковий герой" та гра-пантоміма "Пізнай мого домашнього улюбленця".
З книгою канікули - сумувати ніколи, тому що бібліотекар завжди запропонує щось цікаве, пізнавальне та корисне.

Немає коментарів:

Дописати коментар