пʼятницю, 9 червня 2017 р.

Черговий мікс "Бібліотечного літа"





В Подільському районі триває "Бібліотечне літо", і в бібліотеках кожного дня проходять цікаві та змістовні заходи для дітей та молоді.


Так, 8 червня в бібліотеці селища Борщі бібліотекарем Оксаною Перебітюк був проведений надзвичайно цікавий та веселий захід для читачів "Караоке в бібліотеці". Звучали мелодії з мультфільмів, знятих по казках, а учасники заходу відгадували з яких саме мультиків музика. 



Також відгадували загадки про музичні інструменти, прийняли участь у грі "Весела пауза". Потім всі дружно співали під музику з мультфільмів чудові пісні про неповторний світ дитинства, який залишається з нами в будь-якому віці.

А в бібліотеці села Гидерим бібліотекар Василиса Полуденна провела гру-вікторину "Книжку прочитай, казку відгадай" з учнями початкових класів сільської школи.  Малеча з захопленням відгадувала "загадки зі скриньки", відповідала, з якої казки предмети, допомагала заблукавшим словам попасти в казку. 




Дуже сподобалась діткам гра "Цветик- семицветик"  та гра "Питання -Відповідь". По закінченні ігрової програми бібліотекар познайомила дітей з яскравою виставкою однієї книги "Світ казковій і прекрасний". 

Немає коментарів:

Дописати коментар