четвер, 28 вересня 2017 р.

"Чарівне царство книжок" в Новоселівській бібліотеці






Цікаву пізнавально-оглядову екскурсію "Чарівне царство книжок" організувала наприкінці вересня для учнів першого класу Новоселівська сільська бібліотека. У вступному слові завідувачка бібліотекою Олена Швець розповіла дітям про роль та значення бібліотеки в житті людей, познайомила їх з правилами користування бібліотекою.

Захоплюючим доповненням екскурсії стали  літературна гра "Відгадай загадку" та пізнавальна вікторина "Чи знаєте ви казку?". Бібліотекар зачитала дітям уривок із відомої української народної казки "Колобок" і запропонувала відгадати кросворд. Щире захоплення та веселий сміх викликала у діток і весела рухлива гра  "Наздожени мене, Колобок".

Жодного байдужого не залишила і презентована бібліотекарем під час екскурсії книжкова виставка-інсталяція "Казковий вернісаж".  Малеча із задоволенням поринула у чарівну оселю дитячої книги, знайомлячись із казковими героями, розташованими на полицях.

Всім дуже сподобалась цікава екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів. На згадку про зустріч бібліотекар подарувала дітям розмальовки.

Немає коментарів:

Дописати коментар