вівторок, 26 грудня 2017 р.

Гарячі книжкові новинки для холодних днів





Зима, мабуть, найкращий час для читання. Довгі-довгі вечори спонукають до того, щоб нарешті взятися за все, що ми відмітили для себе цікавим влітку, але так і не спромоглися прочитати. 
В грудні  центральна районна бібліотека  підібрала для своїх читачів книги, які мають створити той самий чарівний настрій, якого ми чекаємо від зимових вечорів. Ми впевнені, що ви давним-давно прочитали і перечитали і «Дівчинку з сірниками» Андерсена, і «Ніч перед Різдвом» Гоголя, і «Різдвяну пісню» Діккенса, і інші класичні книги про зиму і Різдво. 



Тому до книжкової добірки ми включили менш відомі і свіжіші твори: хороший детектив, недурний жіночий роман, перевірену часом фантастику та гучні новинки: Світлани Талан «Спокута», «Ракурс», «Своя чужая жизнь», Сергія Пономаренко «Формула бессмертия», "Седьмая свеча", «Лысая гора», Макса Кідрука «Не озирайся і мовчи», "Твердиня" та інші.



Ці книги представлені на виставці відділу абонементу  «Гарячі сторінки в холодні дні», яка   приваблює своїм святковим креативним оформленням. На ній є все: камін, тепле багаття, чорні коти та неймовірні книжки. А саме це необхідно для створення затишного настрою, особливо, коли за вікном вирує зимова непогода.









Продовженням цієї виставки є виставка інсталяція «Вернісаж новорічних фантазій», де вас зустрічає казковий Сніговик зі своїм другом Північним оленем та яскравими книгами про те, як зустріти та організувати зимові свята: Новий рік, Різдво Христове, свято Василя та Маланки  за українськими традиціями.







Бібліотекарі відділу чекають всіх, хто хоче з користю провести довгі зимові вечори: загорнутись у теплу ковдру, прихопивши з собою цікаву книжку, склянку гарячого чаю з печивом і зануритись у чарівний світ читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар