середу, 6 грудня 2017 р.

Фотоконкурс "Подільчанка в обіймах слова"


Сьогодні книголюбство стало певним "мейнстримом" серед молоді. Читати стало модно та престижно. Минули ті часи, коли підлітки та молодь у профілях своїх соціальних мереж з деякою гордістю писали "Не люблю читати!". Зараз у кожного в графі "Улюблені книги" обов'язково знайдуться твори Булгакова чи Коельо. Молодь цікавиться літературою і готова знайомитися з новими виданнями.



Віртуальний проект Подільської центральної районної бібліотеки "Бібліотечний меридіан" належить до так званих "буктубів" (від англ.book – книга, tube- канал) - літературних відео каналів, які є по суті відео оглядом книжок. Це та платформа, яка знайомить з новинками сучасної літератури та з перлинами української та світової класики.


Сьогодні "Бібліотечний меридіан" пропонує молоді взяти участь у фотоконкурсі #"В обіймах слова", який відбудеться з 6 по 25 грудня 2017 року та "зафіксує" щасливі моменти Вашого спілкування з книгою. Ці фото достойно прикрасять Ваші сторінки Фейсбуку, Інстраграму або Твітеру, а обрані Вами книжки стануть основою для відеоогляду в 11 випуску "Бібліотечного меридіану".



Немає коментарів:

Дописати коментар