пʼятницю, 5 січня 2018 р.

Нагороди гідним! Літературна нагорода з Тель-Авіва




Досягнути певного визнання  у літературному житті можна лише з часом: талантом, кропіткою працею і перемогами у літературних конкурсах.  Конкурси, як і літературні премії бувають різні: міжнародні, державні, обласні, районні тощо. І досягти вищої літературної сходинки – мрія кожного письменника.
Нам дуже приємно, що наш земляк, член Української асоціації письменників і Національного союзу журналістів України Олександр  Корембліт  завершив 2017 рік черговою перемогою. 

Він і харків'янин Давид Зекцер стали лауреатами щорічної міжнародної премії в Тель-Авіві за кращі літературні твори про військовий подвиг  воїнів-євреїв у роки Другої світової війни, що були опубліковані у 2015-2016 роках.( див. «Еврейские вести». - 2017. - 10 жовтня). 
Диплом лауреата Олександрові Корембліту принесла його поетична збірка «Огонь Холокоста». 

Нагадаємо, що в 2015-2016 роках наш поет став дворазовим лауреатом загальнонаціонального конкурсу "Українська мова - мова єднання"  за збірки поезій "Эхо времени" (2015) і "Надвечір'я" (2016, в номінації "Пошук. Істина. Наука" ).

І сьогодні ми щиро вітаємо Олександра Хільовича з нагородою і бажаємо, щоб і 2018 рік був щедрим на  радісні події, добрим та затишним, вдалим і творчим в його житті. 
Про нашого славетного земляка та його творчі доягнення читайте на сторінках Сайту ЦБС



Немає коментарів:

Дописати коментар