пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

Навчаємось, щоб бути на часі

  


Агенція відновлення та розвитку  реалізує проєкт «Забезпечення участі громадян у процесі відновлення». Експерти АВР організовують обговорення  тем відновлення та розвитку громад.

Такі обговорення вже відбулися з активними мешканцями Куяльницької територіальної громади (Одеська обл.), Прилуцької територіальної громади (Чернігівська обл.), Хмелівської й Охтирської територіальних громад (Сумська обл.), Чернеччинської територіальної громади (Дніпропетровська обл.), Богодухівської територіальної громади (Харківська обл.), Білоцерківської територіальної громади (Київська обл.)


Серед представників з Куяльницької громади, що долучились до обговорнень,  є і бібліотекарі Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради: Інна Вербицька, Ольга Волкунович,  Ірина Пашора,  Юлія Тишкул, Олена Перлей.


Наразі триває збір даних, на основі яких надалі будуть запропоновані воркшопи, тренінги та лекції для активних мешканців та представників місцевих громадських організацій. Реєструватися для участі в програмі можна на платформі:  https://forms.gle/dXc6YGqeUzaqyby47

Немає коментарів:

Дописати коментар