понеділок, 21 жовтня 2024 р.

STOP Торгівля людьми

 


Щорічно, 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об'єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам. Не обходять цю дату і бібліотеки Куяльницької громади.



В бібліотеці села Новоселівка пройшов цикл бесід-обговорень «Людина – не товар», в ході яких користувачі дізналися про невтішну статистику злочину "торгівля людьми", обговорили з бібліотекарем причини та етапи торгівлі людьми.



Переглянули відеоролик "Що таке торгівля людьми".


В бібліотеці села Гидерим відбулась виховна година з профілактики торгівлі людьми «Не стань жертвою торгівлі людьми». Бібліотекар ознайомила присутніх – учнів 5-6 класів, з основними поняттями як торгівля людьми, експлуатація, права людини і дитини.



Директор Будинку культури зачитала права дитини та основні 10 правил безпеки. До уваги учнів, був проведений відеоперегляд під назвою "Людина не товар."



В бібліотеці села Чубівка пройшла інформаційна година "STOP Торгівля людьми", де присутні змогли подивитися відеоролик «Що таке торгівля людьми?» та обговорити цю тему.


До  всесвітньої  кампанії  з  висвітлення  теми  торгівлі  людьми,  аби  заохотити  всіх  бути  небайдужими  та  подбати  про  власну  безпеку  завчасно  при  пошуках  роботи  чи  під  час  подорожей, долучилась і бібліотека села Качурівка з документальною виставкою «Життя людини – найвища цінність».


Немає коментарів:

Дописати коментар