понеділок, 14 січня 2013 р.

"В кожен дім і кожну хату дарувала зима свято"




Щедрим на заходи видався січень 2013 року для центральної районної бібліотеки.Починаючи з 9 січня в бібліотеці пройшли заходи, присвячені зимовим святам нашого народу. Відкривало ці свята новорічне засідання районного поетичного клубу «Джерело», присвячене трьом святковим подіям січня: Різдву Христовому,  Новому Року за старим календарем та Водохрещенню Господньому. 



 












Якщо 9 січня бібліотеку відвідала молодь, то вже 13 січня бібліотекарі зустрічали творчих людей старшого віку на засіданні читацького салону "Бестселер" з поетичним вернісажем "Чарівні зимові свята", інтерактивною виставкою "Січень крокує, свята дарує", а презентація автентичних колядок та щедрівок рідного краю  пройшла "на ура" як і з молодою аудиторією "Джерела", так і з поетами "Бестселеру". 
 
 














Вінцем циклу січневих свят стало 14 січня. В цей день на народознавче свято "На щастя, на здоров'я, на Новий Рік" в краєзнавчий відділ бібліотеки завітав професійний колектив районного Центру культури та дозвілля з яскравою театралізованою програмою і подарував працівникам бібліотеки та її читачам чудовий настрій справжнього народного свята з колядками, щедрівками, українським вертепом, Козою та Маланкою.
















Образи святкових героїв були настільки переконливими та артистично виконаними, що кожен з присутніх в залі відчув себе в атмосфері народних свят наших дідів та прадідів.









  







Ми завжди раді тісній співпраці зі справжніми майстрами своєї справи, які вміють і подарувати  гарний настрій, і додати яскравих фарб будь-якому інформаційному бібліотечному заходу.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар