понеділок, 10 лютого 2014 р.

Естафета пам'яті крокує по Чапаївській землі


                                                                                        до 70 річчя звільнення України
 



Продовжує свою ходу Всеукраїнська естафета пам’яті  «Слава визволителям України» по Котовському району. 
6 лютого її прийняла громада  Чапаївської сільської ради.
 На районну акцію «Ми пам’ятаємо всіх поіменно» зібралися жителі села Вишневого. Вони гостинно зустріли представників громади Бочманівської сільської ради, які  і передали символи естафети: пам’ятний альбом, снарядну гільзу та солдатську каску. 
Голова Чапаївської сільради Скуртул Олена Дмитрівна запевнила всіх присутніх,що жителі сіл приймуть активну участь у всіх заходах, приурочених до 70 річчя звільнення України . 

Головний спеціаліст відділу культури Інна Миколаївна Ардельська розповіла про маршрут естафети, про її мету, а саме - патріотичне виховання молоді, збереження  пам’яті, про безсмертний подвиг наших дідів.
Ознайомились присутні і з  книжковою виставкою-коло «Україна в полум’ї війни», яка є невід’ємною ланкою  районної естафети. Презентувала її бібліотекар краєзнавчого відділу Балабан Надія Іванівна. 

 



Аматори Бочманівського будинку культури і працівники Котовського районного центру дозвілля подарували всім присутнім  чудовий концерт, в якому прозвучали пісні та вірші на військову тематику.


Бочманівці не просто привезли концертні номери, а продемонстрували  справжнє театралізоване дійство з  воєнних буднів Великої Вітчизняної війни, де пісня допомогла вистояти та вижити нашим дідам та прадідам, незважаючи на страшне лихоліття.

Немає коментарів:

Дописати коментар