четвер, 20 березня 2014 р.

Котовщина - наш дім. Хай добре живеться в нім!

Бібліотекарі за чисте довкілля
Одна з найважливіших проблем сьогодення - екологія. В наш час особливо гострою стала необхідність підвищення у людей екологічної культури, екологічного мислення, виховання у молоді любові до природи. 
 20. 03. 2014 в  бібліотеці станції Борщі  пройшла екологічна година "Котовщина -  наш дім. Хай добре живеться в нім!". Завідуюча бібліотекою Трояновська Г.М. ознайомила учнів 9 та11 класів (Борщівської ЗОШ № 2 ) та вчителів:  Доду В. Л., Ковальову Н. В. з довгостроковою бібліотечною екологічною
програмою "Котовщина на долонях турботи" та розповіла учасникам зустрічі про головну мету, яку переслідують бібліотекарі, а саме - залучення всієї громади до збереження природи рідного краю. Вона ознайомила учнів і з головними складовими програми - районними акціями: "Здай макулатуру - збережи дерево!", " Здай батарейку - збережи Землю дітям!", "За довкілля без амброзії!", які будуть проходити на протязі року.
Екологічна година завершилась вікториною з питань збереження  довкілля. Бібліотекар презентувала книги  екологічної тематики, які наявні у фонді сільської бібліотеки та розповіла про екологічні вебресурси в мережі Інтернет.  Учасникам були роздані буклети " Здай батарейку - спаси планету". Активність та жвава зацікавленість учасників заходу не залишають сумнівів, що молодь станції Борщів включиться та підтримає бібліотечну програму.

Немає коментарів:

Дописати коментар