понеділок, 4 серпня 2014 р.

Ласкаво просимо в країну Інтернет!

Сьогодні вже неможливо уявити наше життя без Інтернету. Глобальна мережа Інтернет - це необмежений ресурс, який може бути використаний як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Особливо полюбляють мандрувати сторінками мережі школярі. 
Саме вони, учні  5 - 8 класів Борщівської школи-інтернату, стали активними учасниками цікавої віртуальної екскурсії "Ласкаво просимо в країну Інтернет", яка відбулась 28 липня в бібліотеці станції Борщі.
Всі діти - не лише добрі читачі бібліотеки, а й активні користувачі соціальних мереж та проводять значну частину часу в Інтернеті.  

Разом із завідувачкою бібліотекою Ганною Михайлівною Трояновською діти обговорили переваги тих чи інших популярних пошукових систем, за допомогою яких можна знайти інформацію практично на будь-яку тему, відвідати віртуальні музеї, читати енциклопедії, художню та наукову літературу, користуватись онлайновими
перекладачами та словниками, слухати музику, дивитися відео та живі спілкування з веб-камер, поділилися своїми "рецептами" швидкого пошуку інформації,  адресами корисних сайтів, блогів та порталів.

По закінченні заходу бібліотекар звернула увагу дітей на те, що у них є такі надзвичайні можливості для саморозвитку, про які їхні батьки не могли й мріяти.

Немає коментарів:

Дописати коментар