вівторок, 26 серпня 2014 р.

Незалежній Україні - слава нині і повік!



До Дня Незалежності України

«Україно! Мій духмяний диво цвіт,

Голубінь над  чистим золотом колосся

Через терни йшли до тебе стільки літ,

І настав той світлий день, коли збулося!»


Низка масових заходів до Дня Незалежності України відбулась в бібліотеці села Гидирим.

Для молодших читачів - дітей від 8 до 13 років - на протязі серпня проходив конкурс дитячого малюнка «Я малюю рідну Україну». Напередодні свята на однойменному стенді в бібліотеці були виставлені найкращі малюнки: Гальчинських Валі, Ілюші, Насті, Трончу Олі та інших.

19 серпня завідуюча бібліотекою Трончу М. В. запросила юнацтво на огляд літератури «Історія української державності», а 23 серпня бібліотека зібрала усі вікові категорії на святковий усний журнал «Незалежній Україні – слава нині і повік!».



Перша сторінка журналу "Історія української держави" запропонувала до уваги присутніх огляд літератури з історії України, який провела завідувачка бібліотекою, друга - розповіла  про державні символи нашої країни, її підготувала директор Будинку культури Смілянська О. В. А третя сторінка журналу запросила присутніх на літературно-музичну композицію за участю багатодітної сім’ї Гальчинських (мати Ірина, діти – Ілля, Настя, Валя, Ліза), до яких приєдналися незмінні активні учасники усіх заходів Кашперська Люба, Інна та Артем Смілянські.  

Діти читали вірші,співали, танцювали.



Не залишилась поза увагою і представлена в бібліотеці книжкова виставка «Україна: віхи історії», на якій зосередилась література з історії української державності, традицій нашого народу, його героїчного минулого, література про рідний край та його працьовитих людей.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар