вівторок, 26 серпня 2014 р.

Україна - суверенна, незалежна

 До Дня Незалежності України

Серпневим урочистостям -  Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності нашої держави - були присвячені заходи в селі Липецькому.
 В центральній бібліотеці села біля книжкової виставки "Україна - суверенна, незалежна" зібралось чимало молоді - учнів липецьких шкіл. Бібліотекарі  Урсул І. І. та Дімпул Л.А. естетично оформили фотостенди, літературні полички, історичні куточки: "Моє рідне село", "Ними пишається Батьківщина" та зробили огляд виставкового матеріалу. 
Цікавою для відвідувачів стала і розповідь вчителя історії Мельниченко М.Г. про історію Державного Прапора України, про серпневі події 1991 року, коли Верховна Рада Української РСР проголосила  Україну незалежною та демократичною державою.На зустріч із молоддю села був запрошений Сербул С. І. - односельчанин-афганець, який у своєму виступі відзначив, що від початку свого існування Україна  є миролюбивою державою, що поважає принципи та норми міжнародного співробітництва, та виразив надію, що в нашій країні буде завжди панувати мир та злагода.




До бібліотечних заходів підключились директори Липецьких клубів - Тинкован С.І. та Шитрею В.І., якими разом із завідувачкою бібліотеки Урсул І.І. були організовані спортивні змагання та конкурс малюнків "Україна очима дітей".

Немає коментарів:

Дописати коментар