четвер, 4 червня 2015 р.

Канікули на планеті "Бібліотечне літо"

Хлоп'ята та дівчата, а також їх батьки,
Бібліотечне літо чекають залюбки,
Нові книжки та ігри, веселі мандрівки,
Екскурсії, сюрпризи отримають усі!
Бібліотеки наші відкриті цілі дні,
До зустрічі із вами готуються вони. 

Подарувати дітям літо повне пригод, цікавих справ, веселих сюрпризів, нових друзів та нових книжок готові бібліотекарі Котовського району, які активно запрошують читачів у БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО! 



Бібліотекарі  пропонують: екскурсії, відеоекскурсії, мультимедіа-перегляди, ігротеки, лялькові вистави, презентації нових книжок, голосні читання, літературні вікторини, різноманітні розважально-ігрові програми на шкільних майданчиках та в бібліотечних залах.
Про те, як розпочалося наше  "Бібліотечне літо" в рамках програми "Діти+Книга=Веселе літо", розповідає  калейдоскоп світлин бібліотечних заходів:


Розважально-ігрова програма "Дозвілля з бібліотекою" зібрала школярів  села Малий Фонтан. Була проведена гра "Сонечко".
Діти весело грали в ігри "Сонечко",  "Назви більше", "Чий це портрет", "Докажи слівце", "Чи уважно ти читаєш".
З великим успіхом пройшла вікторина "Права дитини не забудь, уважним завжди й всюди будь", де необхідно було відгадати назву і автора казки, в якій права дитини було порушено.
Цікаво пройшла гра "Реклама",  завданням якої було прорекламувати улюблену казку. А найбільше дітям сподобався майстер-клас із виготовлення смайлика "Смайлик дарує посмішку". 
Не менше захоплення серед малечі викликають і рухливі ігри на вулиці, і конкурси малюнків на асфальті. Допомагає дітям з малюнками книга, в яку вони можуть зазирнути, щоб не упустити якійсь важливі риси свого улюбленого літературного героя.


Різнокольорові малюнки на асфальті, які прикрашають дитячі майданчики в селах Борщі, Липецьке, Бочманівка, Новоселівка та інших, стали своєрідною візитною карткою початку "Бібліотечного літа", яскравого, веселого, пізнавального, творчого...



Презентація книжкової виставки просто неба "Казковий дивограй" 
в селі Липецьке

Знайомство з книжковою серією "Я пізнаю світ" в селі Куяльник 

Серед старшокласників все більшою популярністю користується "боді-арт" - малюнки на тілі (село Бочманівка, відкриття літнього пришкільного майданчику)


Червневі будні в районній дитячій бібліотеці
 
 Тож запрошуємо маленьких мешканців міста і району з користю проводити свої літні канікули разом із бібліотекою!

Немає коментарів:

Дописати коментар