четвер, 27 серпня 2015 р.

Мандри привели до книги.

...Если каждая книга — маленький огонёк в этой темноте..., тогда каждая библиотека — это огромный, вечно горящий костёр, вокруг которого каждый день и каждую ночь стоят и согреваются десятки тысяч людей...                                                               Стивен Кинг
27 серпня завідуюча бібліотекою станції Борщі Трояновська Ганна Михайлівна організувала для  користувачів - дітей ві що ведуть до книги що ведуть до книгиртуальну екскурсію "Мандри з пригодами".



Діти залюбки подивились фільм   "Мандри Гуллівера", за мотивами одного з найбільш сатиричних творів світової літератури Джонотана Свіфта.
Блискуча вигадка у поєднанні з достеменними деталями  надають фільму захопливість і водночас, роблять переконливими незвичайні пригоди Гуллівера у країнах ліліпутів, велетнів, лапутян, шляхетних коней.







Після фільму діти активно обмінювалися ідеями,  коментували, жартували , створювали свої фантазії і виявили бажання познайомитися з творчістю автора та взяти для читання книгу.
Головне завдання таких мандрівок - привернути увагу до дитячої літератури, викликати емоційну реакцію, зацікавити дітей конкретним твором, викликати потребу у читанні і такі заходи стають сьогодні надійним та ефектифним помічником у популяризації  дитячих книг.



-- 

Немає коментарів:

Дописати коментар