четвер, 17 вересня 2015 р.

Жіночі голоси в українській літературі



 "Бібліотечний вересень"


Вже традиційно в вересні місяці двері центральної районної бібліотеки гостинно відкрились для студентів першого курсу медичного училища та професійного ліцею, учнів шкіл міста Котовська та Котовського району.


16 вересня студентам першого курсу було запропоновано літературний мікс «Жіночі голоси в сучасній українській літературі». 
Відкрили захід ведучі  працівники центральної районної бібліотеки Олена Попова та Людмила Лук’янчук, які розповіли про сучасні тенденції розвитку жіночої літератури, про цікаві факти з життя та творчості письменниць Оксани Забужко, Люко Дашвар, Лади Лузіної, Симони  Вілар, Світлани Талан, Марії Матіос. 

Присутнім була презентована  яскрава  книжкова виставка «Високе світло імені і слова», яка складається з трьох розділів: «Дивосвіт жіночої літератури», «Любові царственна офіра», «Переможці Коронації слова».

На протязі всього заходу демонструвались буктрейлери по книгам Люко Дашвар «Молоко з кров’ю», Лади Лузіної «Київські відьми. Меч і Хрест», Марії Матіос «Солодка Даруся» та інші.



Студенти першого курсу медичного училища познайомились з працею читального залу, Інтернет-центру, відділу абонементу та міні-музею в краєзнавчому відділі бібліотеки.

Хлопці та дівчата були дуже вдячні за цікаву екскурсію в бібліотеці та з задоволенням стали нашими  новими читачами.

Немає коментарів:

Дописати коментар