пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

Орієнтація на розвиток: стратегія діяльності бібліотек району на 2016 рік


В грудневі дні в бібліотечних закладах проходить важлива та напружена робота по плануванню діяльності на наступний рік. Методичні центри районної бібліотечної системи виступають координаторами з основних напрямків роботи, консультантами щодо надання традиційних та інноваційних бібліотечних послуг для громади району, акцентуючи увагу на важливості бібліотечної діяльності в непростий для країни час. 
Семінар "Основні напрямки діяльності у 2015 році. Складання річного плану-звіту на 2016 рік" зібрав в центральній районній бібліотеці бібліотечних працівників 35 сільських філій.  В ході семінару були розглянуті питання щодо ефективної стратегії бібліотек району на 2016 рік; висвітлені напрямки роботи закладів в світі сучасних вимог; особливості планування роботи з юнацтвом та дітьми; краєзнавчі аспекти роботи бібліотек та питання обліку  книжкових фондів, розроблені ведучими спеціалістами методичних центрів.



Не зважаючи на неминучу оптимізацію закладів, працівники з оптимізмом дивляться в майбутнє, сподіваючись, що громада підтримає необхідність існування бібліотек в кожному селі нашого району, тому що бібліотеки на сьогодні залишаються єдиними безкоштовними інформаційно-просвітницькими та культурними центрами на селі і роблять все можливе, щоб бути максимально корисними своїй громаді.

Немає коментарів:

Дописати коментар